Menü

Belföldi fuvarozás:
három az egyben szolgáltatás

Mit jelent a három az egyben szolgáltatás belföldi fuvarozás esetén?

Minden nehéz áru szállításakor legalább három fázisban történik a fuvarozás:

  1. Először el kell mozdítani a nehéz terhet jelentő tárgyat
  2. Ezután fel kell pakolni egy arra alkalmas teherautóra
  3. Végül el kell szállítani a kijelölt helyre

+1: Az áru leemelése, helyére emelése a helyszínen

Belföldi szállítás: kicsitől a nagyig

Cégünk főleg azért sikeres, mert a belföldi fuvarozáskor tényleg nem válogatunk. Ha Önnek arra van szüksége, 300 kilós holmiját is elvisszük bárhová. Autóinkkal viszont az egészen nagy tömegű áruk szállítását is megoldjuk: belföldi szállítást akár 24 tonnáig vállalunk!

Tehergépkocsi parkunkat úgy alakítottuk ki, hogy azok a belföldi fuvarozás minden szakaszában tökéletes megoldást nyújtanak megrendelőinknek.

Járműveink 1 és 14 tonna tömegű terhek belföldi szállítására lettek kiválasztva. Emellett, mivel majdnem mindegyikük el van látva daruval is, a terhek mozgatására is alkalmasak. Segítségével felemeljük az árut, és fel is pakoljuk a teherautóra. Ezután elszállítjuk a helyszínre, ahol lepakoljuk és a helyére is állítjuk.

Gépkocsiparkunkat folyamatosan karbantartjuk, fejlesztjük. A múlt tapasztalatait felhasználva, ügyfeleink igényeihez igazítjuk.

Önnek nem lesz gondja sem az emeléssel, sem a belföldi szállítással! Darus teherautóinkhoz szakképzett nehézgépkezelőt, sofőrt is biztosítunk. Így Önnek nem kell értenie hozzá! Csak hívja a Konrád Darut, és mi mindent intézünk Ön helyett!