Menü

Cégünkről

A Konrád Daru kifejezetten azért alakult 1991-ben, hogy mindenkinek segítséget tudjunk nyújtani, ha a feladat valami igazán nehéz dolog emelése és belföldi szállítása. Esetleg mind a kettő egyszerre! Erre az esetre dolgoztuk ki három az egyben szolgáltatásunkat.

A belföldi fuvarozás az egyik fő profilunk.

A hosszú évek tapasztalatai azt mutatják, hogy élete során mindenki legalább egyszer belekerül abba a helyzetbe, amikor darura, darus autóra van szüksége. Legtöbben akkor keresnek darut vagy nehéz terhek szállításárára alkalmas teherutót, amikor építkeznek.

Leggyakrabban még az építtető cégeknek sincs lehetősége arra, hogy gólyadarus autót vásároljanak. Az autó drága, és tárolása, karbantartása, az ahhoz értő személyzet biztosítása szintén nagyon sokba kerül - és ehhez képest nem igazán kerül kihasználásra. Nincs értelme azért venni egy gólyadarus autót, hogy a telephelyen álldogáljon!

A Konrád Daru ezért arra specializálódott, hogy segítsünk Önnek, ha nehéz áruk emelése és belföldi fuvarozás a feladat. Gépparkunkban jelenleg kilenc darab belföldi szállításra alkalmas teherautó áll megrendelőink rendelkezésére. Az évek folyamán járműparkunkat folyamatosan karbantartottuk és újítottuk, kifejezetten az Önök igényeihez igazítva.

Cégünk több mint negyed évszázada van a belföldi fuvarozás és daruzás élvonalában. Ha nagy tömegű áru emelését és belföldi szállítását kell megoldania, keressen minket bizalommal!