Menü

Egyéb belföldi fuvarozási munkák

Cégünknél mindig törekedtünk arra, hogy a legszélesebb körben tudjuk kielégíteni a belföldi fuvarozási igényeket. Ennek megfelelően alakítottuk ki gépparkunkat is, amelyben a kisebb, 12 tonna össztömegű teherautóktól a 34 tonna össztömegű önrakodós teherautóig, széles konfigurációban állnak rendelkezésre járművek.

Oszlopok szállítása és daruzása

Legyen szó beton- illetve faoszlopok, vagy akár totemoszlopok szállításáról, olyan hosszúságú szerelvényt tudunk biztosítani, amely a munka elvégzéséhez a legideálisabb. Az igényekhez igazodva olyan autót is küldhetünk, amely daruzásra is képes - így egy járművel elvégezhető a munkafeladat, ezzel pénzt spórolva Önnek.

Oszlopok szállítása és daruzása
Tartályok szállítása

Tartályok szállítása

Tartályokat kellene szállítania? Esetleg daruzásra is szüksége lenne? Ez nem jelenthet problémát. Darusautóinkkal nem csak a tartályok fuvarozását, de a mozgatását is megoldjuk. Legyen szó hengeres vagy kockatartályról, fuvareszközeinket felkészítettük ezekre a helyzetekre is.

Speciális fuvarozási feladatokat kellene megoldani?

Előfordul, hogy egyes feladatokra speciális fuvarozási eszközök szükségesek. Mi erre is fel vagyunk készülve:

  • BigBag zsákok szállítása és daruzása: egyre gyakrabban fordul elő, hogy az ömlesztett árut úgy kell eljuttatni a célterületre, hogy azt utána fel kell emelni a tetőre, vagy több méterre eldaruzni a célterületre. Darusautóink erre a legjobb megoldást nyújtják, a legversenyképesebb áron.
  • Medencék szállítása: speciális alacsony platós felépítményünkkel lehetséges a magas tárgyak fuvarozása is. Így akár élére állított, 3,4 méter magas medencéket is tudunk szállítani. A szállítás mellett pedig a daruzást is megoldjuk Önnek!
  • Kábeldobok szállítása és daruzása: a kábeldobok szállítása mellett legtöbbször az is egy kihívás, hogy hogyan tekerjék le a kábelt, csövet vagy vezetékeket. Ehhez nagyszerű megoldás, ha a fuvareszköz nem csak a szállításra, de daruzásra is képes.

Bízza ránk a belföldi fuvarozás gondját! Keressen meg minket, segítünk!

Hogyan történik a Konrád Darutól a belföldi szállítási munkálatok megrendelése?

  1. Keresse meg munkatársunkat! Vázolja fel az elvégzendő feladatot!
  2. Mi ennek alapján adjuk meg Önnek árajánlatunkat. Az elvégzett munka professzionálisan lesz lebonyolítva, az ár pedig igen ügyfélbarát! Megtaláljuk Önnek e legolcsóbb megoldást úgy, hogy az ne menjen az elvégzett munka rovására.
  3. Nekünk Ön a legfontosabb! Belföldi fuvarozási áraink nem szárnyalnak az egekben és megbízható, régi, leigazolható partnerre talál, ha minket hív!
  4. Biztos lehet benne, hogy áruját biztonságosan fuvarozzuk. Nem fog minőségében kárt szenvedni - sem emelés, sem a belföldi fuvarozás közben!
  5. Teherautóink megfelelnek a 21. század követelményeinek: tiszták, modernek, jól karban vannak tartva! Személyzetünk szakképzett, gyakorlott gépkezelőkből, sofőrökből áll.
captcha   Refresh Captcha