Menü

Raktár, - iroda- és lakókonténerek szállítása

Szakterületeink közé tartozik a különböző típusú konténerek belföldi szállítása is. Darus teherautóink ugyanis úgy lettek kialakítva, hogy a konténerek befogadására alkalmas rakodófelület mellett egy daru is el lett helyezve a felépítményen. Ez a daru képes a konténerek mozgatására, emelésére. Így nem csak a konténer helyszínre történő szállítását tudjuk elvállalni, de az Ön által kijelölt helyre is le tudjuk tenni.

Változatos méretek, különböző árfekvések

Különböző teljesítményű járműveink a legkisebbtől a legnagyobbig képesek konténerek szállítására. Akár könnyebb szerkezetű iroda konténerről van szó, akár tíz tonnás, áruval megpakolt, hajózható, húsz lábas konténerek belföldi fuvarozása a feladat, mi megoldjuk Önnek.

Ami nagyon fontos, hogy szállítási árainkat az Ön fuvarozási feladataihoz tudjuk szabni.

Változatos méretek, különböző árfekvések
Több konténer szállítása

Több konténer szállítása

Több konténert is szállítana egyszerre? Ez sem jelenthet problémát. Gépparkunkban számos pótkocsi is található, amelyek a darusautókkal összekötve akár két darab húsz lábas konténert is kényelmesen eljuttatnak a belföldi célponthoz. Így a díjkalkulációnál még kedvezőbb árat tudunk adni ügyfeleinknek.

Átlagostól eltérő konténerek belföldi fuvarozása

Amennyiben az Ön konténere nem szabvány, bizonyos keretek között így is biztosítani tudjuk az elszállítását.

Átlagosnál magasabb?

Ha konténer eléri a 3-3,4 méteres magasságot, speciális, alacsony felépítésű pótkocsinkat tudjuk ajánlani. Ez a speciálisan kialakított pótkocsi hatvan centiméteres talajtól mért magasságával bőven biztosít lehetőséget arra, hogy egy extrém magas konténert szabályos, túlméret-engedély nélkül tudjuk belföldön fuvarozni.

Átlagosnál hosszabb?

Ha konténer hosszabb, mint a szabvány (6,2 méter), abban az esetben is rendelkezünk megoldással a belföldi szállításra. Önrakodós teherautóink egy része hosszú rakfelülettel rendelkezik, amely akár a 7,5 méter hosszú raktár-, iroda- vagy lakókonténert is képes elszállítani.

Extra hosszú?

A 8 méternél hosszabb, akár 40 lábas konténerek belföldi fuvarozását két jármű párhuzamos alkalmazásával tudjuk vállalni. Nyerges szerelvényünk képes biztosítani a konténer magyarországi szállítását, a mellé küldött darusautó pedig elvégzi annak fel- és leemelését. Ehhez a művelethez viszont kifejezetten szükséges, hogy a fel- és lepakolási helyszínen elegendő hely álljon rendelkezésre a két jármű parkolásához és a konténer daruzásához.

Bízza ránk a belföldi fuvarozás gondját! Keressen meg minket, segítünk!

Hogyan történik a Konrád Darutól a belföldi szállítási munkálatok megrendelése?

  1. Keresse meg munkatársunkat! Vázolja fel az elvégzendő feladatot!
  2. Mi ennek alapján adjuk meg Önnek árajánlatunkat. Az elvégzett munka professzionálisan lesz lebonyolítva, az ár pedig igen ügyfélbarát! Megtaláljuk Önnek e legolcsóbb megoldást úgy, hogy az ne menjen az elvégzett munka rovására.
  3. Nekünk Ön a legfontosabb! Belföldi fuvarozási áraink nem szárnyalnak az egekben és megbízható, régi, leigazolható partnerre talál, ha minket hív!
  4. Biztos lehet benne, hogy áruját biztonságosan fuvarozzuk. Nem fog minőségében kárt szenvedni - sem emelés, sem a belföldi fuvarozás közben!
  5. Teherautóink megfelelnek a 21. század követelményeinek: tiszták, modernek, jól karban vannak tartva! Személyzetünk szakképzett, gyakorlott gépkezelőkből, sofőrökből áll.
captcha   Refresh Captcha