Menü

Kis és nehéz-gép belföldi fuvarozása

Modern világunkban a legtöbb tevékenység hatékony és gyors elvégzéséhez gépeket veszünk igénybe.

Ezek a gépek azonban általában

 • meghaladják egy átlagos személyautó szállító képességét,
 • súlyuk több, mint amit egy ember képes megemelni.

Ezeknek a feladatoknak az elvégzésére kínálunk megoldást Magyarország területén belül.

Belföldi fuvar szolgáltatásaink egyik specialitása a gépszállítás

 • Daruval felszerelt teherautókkal állunk megrendelőink rendelkezésére, hogy kis- és nehézgépek belföldi elszállításában megoldást kínáljunk.
 • Legyen szó 100 kilogrammos, vagy akár 10 tonnás gépekről, önrakodós teherautóink között megtaláljuk az Ön feladatának elvégzésére legalkalmasabbat.
 • A darus szállítás azt jelenti, hogy a fuvarozás mellett az áruk le- és felpakolását is megoldjuk darus autóink segítségével.
 • Ezekre a darus autókra szerelt daruk egyik speciális tulajdonsága, hogy alacsony belmagasságú csarnokokban, műhelyekben is képesek a daruzásra. Igény és lehetőség szerint a szükséges gépet akár egyből a helyükre is tudjuk tenni épületen belül.
Kis és nehéz-gép belföldi fuvarozása

Bízza ránk a belföldi fuvarozás gondját! Keressen meg minket, segítünk!

Hogyan történik a Konrád Darutól a belföldi szállítási munkálatok megrendelése?

 1. Keresse meg munkatársunkat! Vázolja fel az elvégzendő feladatot!
 2. Mi ennek alapján adjuk meg Önnek árajánlatunkat. Az elvégzett munka professzionálisan lesz lebonyolítva, az ár pedig igen ügyfélbarát! Megtaláljuk Önnek e legolcsóbb megoldást úgy, hogy az ne menjen az elvégzett munka rovására.
 3. Nekünk Ön a legfontosabb! Belföldi fuvarozási áraink nem szárnyalnak az egekben és megbízható, régi, leigazolható partnerre talál, ha minket hív!
 4. Biztos lehet benne, hogy áruját biztonságosan fuvarozzuk. Nem fog minőségében kárt szenvedni - sem emelés, sem a belföldi fuvarozás közben!
 5. Teherautóink megfelelnek a 21. század követelményeinek: tiszták, modernek, jól karban vannak tartva! Személyzetünk szakképzett, gyakorlott gépkezelőkből, sofőrökből áll.
captcha   Refresh Captcha