Menü

Építkezés, belföldi fuvarozás

Belföldi fuvarozást vállalunk építkezések esetén:

 • Családi ház építésekor
 • Társasházak kivitelezési munkáihoz
 • Lakás- és házfelújítás feladataihoz
 • Ház bővítésekor

Amiben garantáltan számíthat ránk:

Építőanyagok beszerzése

Az építőanyagok beszerzését mindenképpen belföldről érdemes megoldani, mert a szállítási költségek nagyon magasak külföldről történő megrendelés esetén. Hazai kereskedőktől is szükséges azonban megoldani a helyszínre történő szállítást. Belföldi fuvarozási szolgáltatásainkkal ebben is segíteni tudunk Önnek.

Árupakolás, daruzás

Az építőanyag-gyártók telephelyükön általában targoncákkal vagy híddarukkal megoldják az áruk felrakodását. Az építkezéseken azonban ilyen rakodóeszközök már ritkábban fordulnak elő. Mi ebben is tudunk segíteni Ügyfeleinknek!

 • Önrakodós darus autóinkkal megoldjuk a belföldi szállítást
 • Lepakoljuk a helyszínen az építőanyagot
 • Igény szerint az épületre is felpakoljuk az árut
Építkezés, belföldi fuvarozás

Változatos kihívásoknak is megfelelünk

Építkezéskor nem nehéz belefutni olyan helyzetekbe, amikor nem egyszerű megoldani sem a szállítást, sem az emelést, sem áruk le- és felpakolását. Gépparkunkban igen sokféle jármű található, így megtaláljuk az Önnek legjobban megfelelőt a szállítás lebonyolításához. Megoldjuk a gondját, ha

 • Túl hosszú az áru
 • Átlagosnál nehezebb anyagok fuvarozása a feladat

Bízza ránk a belföldi fuvarozás gondját! Keressen meg minket, segítünk!

Hogyan történik a Konrád Darutól a belföldi szállítási munkálatok megrendelése?

 1. Keresse meg munkatársunkat! Vázolja fel az elvégzendő feladatot!
 2. Mi ennek alapján adjuk meg Önnek árajánlatunkat. Az elvégzett munka professzionálisan lesz lebonyolítva, az ár pedig igen ügyfélbarát! Megtaláljuk Önnek e legolcsóbb megoldást úgy, hogy az ne menjen az elvégzett munka rovására.
 3. Nekünk Ön a legfontosabb! Belföldi fuvarozási áraink nem szárnyalnak az egekben és megbízható, régi, leigazolható partnerre talál, ha minket hív!
 4. Biztos lehet benne, hogy áruját biztonságosan fuvarozzuk. Nem fog minőségében kárt szenvedni - sem emelés, sem a belföldi fuvarozás közben!
 5. Teherautóink megfelelnek a 21. század követelményeinek: tiszták, modernek, jól karban vannak tartva! Személyzetünk szakképzett, gyakorlott gépkezelőkből, sofőrökből áll.
captcha   Refresh Captcha