Menü
Átvételi pont az M0-ás mellett!

Átvételi pont az M0-ás mellett!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Gyakran előforduló problémát jelent áruszállítás esetén, hogy megérkezése után a szállító kamion – különféle technikai okok miatt – nem tudja lepakolni az árukészletet. Ilyenkor várakozni kényszerül, sokszor akár napokon keresztül is. Ez leggyakrabban nem tudható be se a fuvarozó cég, se a megrendelő hibájának, de az óra ekkor is ketyeg. Ha a kamionnak például egy parkolóban kell töltenie az éjszakát, akkor a várakozást idejét bizony ki kell fizetnünk.

Ilyen esetekben tudjuk ajánlani átvételi pontunkat!

Röviden arról, hogy milyen gyakori akadályok fordulnak elő fuvarozás esetén

  1. Akadályok a lepakolás körül

Előfordul, hogy az áruszállító kamion olyan méret-vagy súlykategóriába esik, amit a jelenleg hatályos jogszabályok nem tolerálnak. Ilyenkor sajnos nagyon nehéz, vagy egyáltalán nem lehetséges területfoglalási vagy behajtási engedélyt szerezni a helyszínre. Ha pedig mégis, akkor a szűk vagy kicsi utcákon lehetetlen megoldani a pakolást. Egyetlen megoldásként az marad, ha egy másik helyszínen rakodják át a messziről, akár külföldről érkezett árut egy kisebb méretű szállító járműre, és - akár több részletben - így fuvarozzuk azt a helyszínre.

  2. Késő szállítás

Főleg külföldi, de akár messzebbről érkező belföldi fuvarozás esetén is gyakran megtörténhet, hogy a szállító hibáján kívül eső okokból az érkezés jelentős mértékben csúszik. Ennek leggyakrabban az időjárás kiszámíthatatlansága az előidézője, de a feltorlódó forgalom is okozhat gubancokat. Ilyenkor bizony van, hogy a kamionnak egy parkolóban kell megvárnia a reggelt, ami koránt sem szerencsés, és nem is túl biztonságos megoldás. A kamion árukészlete ugyanis könnyű prédát jelenthet a tolvajoknak, főleg nyitott platójú szállítás esetén.

  3. Csúszás az átvétel körül

Ez leggyakrabban az építkezéseken fordulhat elő. Ilyenkor pedig sajnos kénytelen a kamion megvárni a lerakodáshoz alkalmas időpontot, ami pedig a már leírt problémákat idézheti elő.

Ezekre és az ezekhez hasonló kihívásokra válaszként hoztuk létre átvételi pontunkat!

Miért tudjuk jó szívvel ajánlani?

  • Mert megoldást kínál a már felsorolt gondok esetén. Akármilyen okból történik csúszás az átvétellel, zárt, kamerákkal felszerelt és kutyákkal őrzött telephelyünkön biztonságban tudhatja az értékes rakományt és a járművet is.
  • Emellett a belföldi fuvarozásban is profik vagyunk! Gépparkunk számos olyan szállítójárművel rendelkezik, amelyre átpakolható az áru. Az emelést, le-és felpakolást is megoldjuk darus autóink segítségével. professzionális személyzetünk pedig mindezeket a feladatokat rutinosan elvégzi.
  • Jó helyen vagyunk! Telephelyünk mindössze hat kilométerre található az M6-M0-ás csomóponttól, így könnyen és gyorsan megközelíthető mindenki számára.