Menü
Irodakonténer belföldi szállítása és daruzása

Irodakonténer belföldi szállítása és daruzása

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Nem véletlen, hogy a leggyakrabban bérelt daruink között ott van a KCR-es teherautó, vagy más néven a rakodódaruval szerelt teherautó. Ez a kettő az egyben szolgáltatást nyújtó darutípus olyan kialakítású, hogy tökéletesen megfelel arra, hogy a daruzás és a belföldi fuvarozás feladatát egyaránt elvégezzük vele.

Irodakonténer: a legjobb választás belföldi fuvarozáshoz az autódaru

Egy jól működő iroda a legtöbb cég működéséhez elengedhetetlen. Ha nincs is szükség arra, hogy egész nyolc órában irodai munkatársakat alkalmazzunk, nem árt, ha van egy hely, ahol csendben le lehet ülni a nap bármelyik szakában. Akár azért, hogy egy számlát nyugodtan kitöltsünk, akár azért, hogy megigyunk egy kávét többiekkel vagy az ügyfeleinkkel, akár azért, hogy valahol kulturált körülmények között tudjuk lebonyolítani a tárgyalásokat. Ehhez pedig szükség van egy olyan helyre, ahová befér néhány íróasztal, pár számítógép, laptop, egy kávéfőző, esetleg egy mikrohullámú sütő, és ami tisztán tartható, jól zárható.

Ma már nagyon sok cég szakosodott konténerek bérlésére.

A speciálisan irodahelységnek kialakított konténerek nagyon praktikusak.

  • Ha idényjellegű programot, vállalkozást vezetünk, egy jól zárható konténer tökéletes választás lehet. Nyári táborokban például pihenőhelynek, egészségügyi szobának vagy tanárinak tökéletes. Építkezések esetén pedig professzionálisan ellátható itt minden adminisztratív tevékenység, és tárgyalásokhoz, pihenéshez, ebédszünethez is ideális. Ha az építkezés vagy az esemény véget ér, akkor az irodahelység is tovább költöztethető vagy megszüntethető, hiszen a konténert meghatározott időszakra is lehet bérelni.
  • Több méretben is rendelkezésre áll, így a célnak leginkább megfelelőt tudjuk megtalálni magunknak a piacon.
  • Olyan esetekben is megoldást jelenthet, amikor fix telephelyünk van, de nem férünk el: például üzlethelységek esetén van szükségünk irodára, de nincs helyünk vagy lehetőségünk magát az épületet bővíteni. Ilyenkor egy jól kiválasztott irodakonténer megoldja a helyszűkével járó problémákat.
  • Szállítása és telepítése egyáltalán nem bonyolult – feltéve, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást erre a kihívásra. Ebben tényleg tudunk segíteni, hiszen mi a belföldi fuvarozást és a telepítést is megoldjuk Önnek! KCR-es teherautóval ugyanis ez könnyen kivitelezhető. Az autóra telepített daruval a jármű széles platójára emeljük a konténert, majd a helyszínre szállítjuk, és ott a kívánt helyen, a daru segítségével emeljük le. Így egy kézben tudhatja az egész munkafolyamatot, nem szükséges több céggel is egyeztetve elvégeztetni a munkálatokat, hiszen mi képzett szakembergárdánkkal és speciális gépparkunkkal megoldjuk Önnek a dolgot.