Menü
Egyre népszerűbbek a raktárkonténerek!

Egyre népszerűbbek a raktárkonténerek!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Gyakran jelent problémát bővülés esetén, hogy a raktár túl szűkösség válik. Ha új üzlethelyiséget keresünk, akkor is előfordulhat, hogy az épület jó helyen van, és mindenféle szempontból ideális számunkra, de a raktárhelység túl kicsi. Ha nem a terület kevés, csak a tárolási helyszín túl szűkös, jó megoldást jelenthet a konténer.

A konténerek manapság nagyon népszerűek. Nem véletlenül! Ezek a szerkezetek ugyanis mobilisak, több méretben elérhetőek és rengeteg funkció betöltésére alkalmasak. Emellett nem szükséges megvásárolni, hiszen a piacon jó áron elérhetőek a bérelhető konténerek.

Szállításuk azonban egyáltalán nem kis feladat. Tömegük és méretük miatt csak speciális gépjárművel mozgathatók. Olyannal, ami nem csak a fuvarozás, de az emelés feladatát is leveszi a megrendelő válláról.

A nagyméretű áruk belföldi fuvarozása és szállítása cégünk specialitása.  Gondosan kialakított gépparkunk és kitűnően képzett, gyakorlott munkatársaink segítségével megoldjuk Önnek:

  • A daruzás
  • A szállítás
  • Az emelés minden feladatát.

Mikor érdemes raktárkonténer után néznie?

Ha szűkössé vált a raktár

Egy üzlet fejlődésének legfontosabb mutatója, hogy a vevőkör folyamatos növekedése szükségessé teszi a készlet bővítését is. Ilyenkor előfordulhat, hogy a kereskedő egyszerűen kinövi a raktárat. Természetesen ekkor az is megoldást jelent, ha új üzlethelység után néz. Egyáltalán nem biztos azonban, hogy a már kialakított vevőkör alkalmazkodni fog, és az új helyszínre is követi a céget. Ha megoldható, van udvar vagy terület a telephelyen, érdemes konténert bérelni.

Építkezéseken

Az építési vállalkozóknak rengeteg feladatot kell munkájuk folyamán összehangolni. Ennek során a kényesebb építőanyagok, szerszámok biztonságos tárolása is olyan kihívás, ami nem kis fejtörést okozhat. Egy bérelt, zárható konténer jó megoldást jelenthet, ha nincs lehetőség például éjszakai biztonsági őrt alkalmazni, vagy az építkezés egész területét biztonságosan elkeríteni. Nagy előnye a bérelhető konténernek, hogy a munkálatok befejezése után egyszerűen visszavihetjük, hiszen nem saját tulajdon.

Szezonális vállalkozások esetén

Rengeteg olyan eset, feladat létezik, amikor csak átmenetileg lép fel a raktározási probléma. Nyári táborok, koncertek, rendezvények – mind-mind olyan helyzet, amikor szükség lehet az értékek biztonságos tárolására, de nincs a közelben erre megfelelő helyiség. A konténert azonban meghatározott időre bérelhetjük, és így könnyen megoldjuk ezt a kihívást is.

Amennyiben konténer daruzására és belföldi fuvarozására van szükség, keressen minket, megoldjuk!