Menü
Elektromos targonca: környezetbarát és praktikus segítség!

Elektromos targonca: környezetbarát és praktikus segítség!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Gépparkunk a daruk, darus autók és gólyadaruk mellett most már egy igen hasznos találmánnyal, az elektromos targoncával is rendelkezik. Így a darubérlés mellett jó szívvel ajánlhatjuk minden kedves ügyfelünknek ezt az igen hasznos kis szerkezetet.

Mikor érdemes az elektromos targoncát választani?

Magasságkorlátozás esetén

Ez leggyakrabban mélygarázsokat jelent. Ilyen helyekre ugyanis vagy csak kézi erővel, vagy esetleg görgős technikával tudunk bepakolni. Ez azonban amellett, hogy idő- és energiaigényes, még balesetveszélyes is lehet.

Olyan helyeken, ahová más nem mehet be

Azaz azokon a helyszíneken, ahová sem dízel, sem a gázüzemű targoncák nem mehetnek be, mert fontos, hogy ne történjen semmilyen szennyezőanyag-kibocsátás. Ilyenek a kertészetek, üvegházak, vagy a nem szellőztethető épületek.

Városi építkezések esetén

Növekvő tendencia, hogy a nagyvárosokban, főleg Budapesten, egyre alacsonyabb garázsokat építenek. Ilyenkor mindenképpen jól jön a szűk helyeken és alacsony belmagasságban is tökéletesem funkcionáló elektromos targonca. Budapesti telephelyünkről gyorsan tudjuk szállítani a fővárosba és Pest megye egész területére!

Még egy érv az új targonca mellett: ennél zöldebb megoldás nem létezik

Egyrészt azért, mert mind a darus munkálatoknál, mind a fuvarozás folyamata alatt teljesen környezetbarát. Ráadásul csömöri telephelyünkön megújuló energiaforrás segítségével, telepített napelemeket igénybe véve töltjük fel.

Ha daruzás, szállítás, fuvarozás a feladat, keressen minket, segítünk!