Menü
Költözik a telephelye? Gépszállítás a feladat? Keressen minket!

Költözik a telephelye? Gépszállítás a feladat? Keressen minket!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Belföldi fuvarozás esetén gyakran keresnek meg minket azzal, hogy költöztessünk át komplett gépparkot egyik helyről a másikra. Ez nem kis kihívás, de számunkra az évek alatt kialakított rutin miatt nem jelent nehézséget.

Itt ugyanis nem irodaköltöztetésről van szó. Nem számítógépeket, asztalokat, irodabútorokat kell elszállítani egyik helyről a másikra. A gyártósorok, nehézgépek emelése és fuvarozása nem megoldható egy átlagos fuvarozó vagy költöztető cég számára. Ezekben az esetekben speciális és komplex feladatról van szó, amihez különleges megoldások szükségesek.

Mik a feltételei gépek belföldi szállításának?

Megfelelő géppark

Ahhoz, hogy nagyméretű gépeket tudjunk mozgatni, speciális járművekre van szükség. Darus autóink segítségével nem csak a fel- és leemelés, de a szállítás is könnyen megoldható. Cégünk jelenleg több ilyen darus autóval is rendelkezik, így biztos, hogy nem jelent problémát a gépek belföldi fuvarozása.

Professzionális személyzet

A darukat, darus autókat kezelni, a nagyméretű gépek felemelését, szállítását megoldani – ezt bizony meg kell tanulni. Megbízható szakembergárdánk számtalan fuvarozási és daruzási munkálaton van túl, így biztonságosan képes elvégezni minden elvállalt feladatot.

Csarnokon belül is megy a mozgatás

Ez egy nagyon fontos momentum, hiszen gépszállítás esetén sok esetben nem telephely vagy székhely udvarára, hanem beltérre kell leemelni a gépeket. Mi a csarnokon belüli mozgatásra is fel vagyunk készülve! Darus autóink alacsony belmagasság mellett is jól használhatók. Sőt, ha kell, görgőzéses mozgatás is megoldható– akár hatvan tonnáig.

Amit nem szabad kihagyni: rutin, rutin, rutin

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik mind a daruzás, mind a belföldi fuvarozás terén. Rengeteg megrendeléssel és több száz elégedett megrendelővel, referenciákkal tudjuk garantálni, hogy ha ránk bízza értékeit, nem fog csalódni.

Miért érdemes minket választania?

Elsősorban azért, mert ezt a komplex feladatot, amit a nehézgépek emelése és belföldi fuvarozása jelent, mi meg tudjuk oldani. Gépparkunk és speciálisan képzett, rutinos szakembergárdánk segítségével nem jelent nehézséget, hogy elköltöztessük gépparkját. Ha egy kézben van a gépmozgatás, daruzás és a belföldi szállítás, Önnek is egyszerűbb! Így levesszük Önről a munka koordinálásának és szervezésének terhét. Keressen minket bizalommal!